top of page

SALES SUBSCRIPTION

The

Förvandla dina följare till HETA action-takers som VILL köpa allt du säljer

Trött på att komma på contentidéer som säljer?

Att skriva content och få in sälj kan bli den enklaste delen av din coaching-, konsult- eller utbildningsföretag när du har rätt contentstrategi på plats! En strategi som inte bara kommunicerar ditt värde, utan skapar en följarskara av TAGGADE köpare som är besatta av dina erbjudanden och ivriga att investera i allt du säljer.

The Sales Subscription är för dig om:
 

  • Att lägga upp konsekvent innehåll och att hela tiden behöva komma på nya idéer på inlägg som faktiskt genererar kunder åt dig gör att du känner dig frustrerad och överväldigad.

  • Du skapar fantastiska resultat för dina kunder men du kämpar för att kommunicera det effektivt genom ditt innehåll på ett sätt som faktiskt är engagerande och spännande för dina följare att konsumera.

  • Du vill känna tryggheten och självförtroendet av "så länge jag bara lägger ner jobbet och gör det jag behöver så kommer kunderna".

  • Att ha en marknadsföringsexpert som berättar exakt vad du ska posta för att värma upp dina följare och förvandla dem till ivriga köpare som enkelt frågar efter eller investerar i dina erbjudanden – låter himmelskt!

Är du redo för hett content som säljer?

Som medlem i The Sales Subscription, gör jag grovjobbet åt dig.

Föreställ dig att du ALDRIG mer kämpa för att skapa säljande content och mail igen. Ingen tråkig planering. Ingen gissning. Bara effektivt, engagerande innehåll och färdiga säljresurser du kan implementera varje vecka som gör din publik *HOOKED* samtidigt som du fokuserar på vad du faktiskt tycker är kul i ditt företag.

Varje söndag får du engagerande content och säljstrategier direkt till din inkorg som du kan implementera direkt för att få ditt innehåll att SÄLJA åt dig.

Vad man kan förvänta sig av The Sales Subscription

Keala-Consulting-2_edited.jpg

>>>

>>>

>>>

Jag skapar engagerande contentmallar & strategier åt dig som skapar begär och säljer din tjänst oavsett nisch/tjänst.

De skickas direkt till din inkorg varje söndag i säljpaketet. *Ditt nya favoritmail!*

Du följer mina enkla instruktioner för hur du anpassar till din kund - och säljet för veckan är klart. Hur bra?!

Engagerande content som säljer utan att vara säljig

Du är ett personligt varumärke som säljer tjänster, coaching eller kurser online och vill ha effektiva strategier med vass copy som får dina följare att säga *holy shit* dig måste jag jobba med - utan säljiga pitcher som känns *cringe* eller pushiga...

Med The Sales Subscription får du följare som är HOOKED och vill öppna varje mail och läsa varje inlägg du lägger ut - även när du säljer

>>> Säljpaketet levererat varje söndag
Redo att ha följare som ÄLSKAR när du säljer och faktiskt köper din tjänster? Varje vecka får du färdiga säljmallar, copytips & strategier som visar din personlighet och säljer oavsett nisch!

Åh och det finns en Bonus:

>>> Startpaketet: Messaging & content masterclass
Inklusive innehållsmal
lar att använda omedelbart för att värma upp och logga in kunder redan innan din nästa veckoleverans.
>>> Tillgång till en exklusiv NY utbildning varje månad (värde $97)

Låt mig göra strategin åt dig och öka din försäljning för endast $44!

Gå med idag och säkra dina BONUSAR utan extra kostnad
>> Du kan enkelt avsluta ditt medlemskap när som helst

Meet your Marketing Expert

Jennifer Olsson,

Grundare, Mentor och Marknadsexpert

Jennifer har framgångsrikt byggt upp digitala företag till miljonbelopp på två marknader och har hjälpt hundratals experter, coacher och konsulter precis som du att snabbt öka sin försäljning genom potent marknadsföring som säljer.

Keala-Consulting_edited.jpg

Möt din Marknadsföringsexpert

Vad säger våra kunder?

"Sen jag började jobba med Jennifer har jag slutsålt mitt grupprogram, två gånger och sälj känns äntligen förutsägbart och enkelt att upprätthålla!"

(Business-Coach)

"Tack igen för så grymma mallar!! Har redan signat en klient och har en ny konsultation nästa vecka. Så glad att jag signade upp!" (Självkänsla-coach)

Är du redo att göra dina följare till heta action takers som hoppar på allt du säljer?

bottom of page